Back to Top

Afstandsonderwijs 8 tot 12 februari

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 21:04

Het Overlegcomité van vrijdag 22 januari heeft de afspraken die het brede Vlaamse onderwijsveld voorbije woensdag maakte over de krokusvakantie definitief bevestigd: tijdens de week voor de krokusvakantie - van 8 tot en met 12 februari - wordt er een ‘afkoelingsperiode’ ingelast voor alle graden van het secundair onderwijs. De leerlingen van de eerste graad zullen worden voorbereid op dit afstandsonderwijs.

Lees meer: Afstandsonderwijs 8 tot 12 februari

Eerstes poseren als goden

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 20:59

In de lessen Klassieke Talen kregen de leerlingen van het eerste jaar deze maand de opdracht om een foto te maken van zichzelf afgebeeld als Grieks-Romeinse god(in). Je vindt heel wat foto's op onze Facebookpagina. Wie herkent ze allemaal?

De Bron in de sneeuw

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 20:53

Tussen de lessen door was er op donderdag 14 januari ook even tijd voor wat sneeuwpret. Meer foto's van de winterpracht in onze tuin vind je op onze Facebookpagina.

Behind the mask - Facebook battles

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 20:48

Al enkele weken loopt op onze Facebookpagina 'Behind the mask', onze 'Bronse' vertaling van The Masked Singer. Dank aan leerlingen en leerkrachten die de sprong waagden en deelnamen! Binnenkort komt de finale eraan. Daarin nemen de immens populaire Denver en Scream het tegen elkaar op!

Ouderraad van start

Gepubliceerd: zaterdag 03 oktober 2020 10:56

De ouderraad is een enthousiast team dat een viertal keer per schooljaar samenkomt. Nieuwe leden zijn steeds welkom! De eerstvolgende vergadering is op dinsdag 1 december om 20.00 uur op school. Welkom!

Lees meer: Ouderraad van start