Welkom in De Bron!

Omwille van het coronavirus hebben we onze opendeurdag noodgedwongen geannuleerd.

Heb je interesse in onze school? Dan kan je hier terecht voor allerhande informatie over het leven en leren in De Bron.

Kom je graag even bij ons langs om meer te vernemen en/of voor een eventuele inschrijving? Laat het ons dan weten via deze weg!

We vertellen je graag over onze school en kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Toekomstige leerling ...

... in het eerste jaar?

Loop je nu nog school in het lager onderwijs, maak je in september de overstap naar het secundair en valt je oog daarbij op De Bron? Super!

In onze infobrochure lees je alles over onze school: van pedagogisch project, tot lessentabel in het eerste jaar, over leer- en leerlingenbegeleiding enz. Ook op deze website kan je alle informatie terugvinden.

Neem ook even deze PowerPointpresentatie door. We toonden hem al eens op onze infonamiddag in februari. Misschien kwam je toen al even langs met je ouders? In deze presentatie krijg je algemene informatie over het middelbaar onderwijs en specifieke informatie over De Bron.

 

... 2020-2021 voor het tweede, derde, vierde of vijfde jaar?

Dank voor je interesse in onze school! Lees onze infobrochure en blader door deze website. Je ontdekt ons studieaanbod hier. Je vindt er info over de leerlingenprofielen voor onze studierichtingen.

Deze PowerPointpresentatie geeft je meer uitleg bij de basisopties in het tweede jaar.

Wil je meer weten over wat we derde- en vierdejaars te bieden hebben, neem dan even rustig deze PowerPointpresentatie door die je meeneemt op stap naar de tweede graad. Je vindt er ook de leerlingenprofielen per studierichting en een document over wiskunde in de tweede graad.

Maak je de overstap naar het vijfde jaar bekijk dan deze PowerPointpresentatie en infobrochure. Deze beide documenten geven een overzicht van de studierichtingen in het vijfde en het zesde jaar en welke mogelijkheden zich aandienen. Bovendien vertellen ze je ook al iets meer over het hoger onderwijs.